Zoran Višnjić, direktor i predsednik Upravnog odbora UNIQA Srbija

Naša saradnja u oblasti korporativnog PR-a sa Hristov Consulting-om  započela je 2007. godine i naše iskustvo je krajnje pozitivno. Aleksandra pokazuje visok nivo profesionalizma, znanja i entuzijazma, sto je čini idealnim saradnikom u ovoj oblasti. Počevši od rutinskih PR aktivnosti pa sve do najsloženijih kriznih PR aktivnosti, Hristov Consulting  dokazuje  vrhunsku stručnost u ovoj oblasti”.

Obrad Spremić, dugogodišnji direktor Siemens d.o.o. u penziji

Ono što odlikuje Hristov Consulting je posvećenost klijentima i visoko profesionalni rad za klijente. Kada radite sa njima jednostavno znate da će Vaša poruka stići na pravo mesto, u pravo vreme, da li su u pitanju odnosi sa medijima, odnosi sa Vladom, ili problem koji imate pa vam je potrebna komunikaciona podrška za ostvarenje strateških ciljeva kompanije.

Diane Cromer direktor Cromer Group d.o.o.

Za osam godina rada sa najvišim političkim i poslovnim liderima u Srbiji, nisam radila nisakim ko može da preokrene ciljane javnosti u strateške partnere kao što to Aleksandra čini. Ona ne samo da ume da prenese poruku, već ciljane javnosti učini sejlholderima uspeha za svoje klijente. Hristov consulting ostvaruje rezultate koje njihovi klijenti mogu da mere konkretnim rezultatima kao što su: novi klijenti, povećane investicije, ili motivisanje zaposlenih.To je mnogo više od PR-a, to je strateška komunikacija.

Katarina Živković glavni i odgovorni urednik Caffe & Bar  magazina

Sarađujemo sa njima jer su pouzdani i ono što je veoma retko ostvaruju ciljeve svojih klijenata kao sopstvene. Veoma su kreativni u iznalaženju najboljeg mogućeg pristupa svojih klijenata prema javnosti.

Radovan Bigović, Hrišćansko-kulturni centar

Integritet je veoma važan u svakom poslu , pa i u komunikacijama. Oni su ljudi od integriteta, što im omogućava da visoko profesionalno rade svoj posao, a zbog reputacije koje imaju otvaraju vrata na svim mestima koji su od ključne važnosti za svakog klijenta.