Kako ocenjujete komunikaciju HC sa medijima?

Radovan Radović, Urednik IT, sporta, business dnevnog lista Pregled:„Veliki odziv novinara na konferencijama Siemens-a najbolja je potvrda komunikacije sa medijima. Zahvaljujući vama, meni je posao uveliko olakšan“.

Šta mislite o kvalitetu i opremi saopštenja za medije koje dobijate od HC?

Dragica Šipka – Glavni i odgovorni urednik specijalizovanog časopisa PSS Security
“Saopštenja su takva da ne treba da ih prerađujemo. Dinamika i način obaveštavnja je maksimalno profesionalna, na vreme i bez kašnjenja, rekla bih optimalno najbolja“.

Kako ocenjujete rad HC u odnosu na druge agencije?

Branislav Cvetković – Dopisnik radio Deutche Welle za Srbiju
„Kada bi me neko pitao da li postoji bolja PR agencija iskreno bih rekao ne. Vi ste što se mene tiče najbolji, a imam kontakte i sa drugima“.

Milenko Vasović- zamenik gou Blic
“Zadovoljstvo je sarađivati sa HC, jer informacije nije potrebno prerađivati, tekstovi su profesionalni i prilagođeni medijima. Još vaćnije je sa ono što saopštavaju ima publiku, odnosno to su informacije koje nekoga interesuju. Takođe, ne nastupaju agresivno kao vežina njihovih kolega”

Dragan Stojev, urednik Kursora RTS
“Moji zahtevi za informacijama uvek se ispoštuju. Komunikacija je dvosmerna. Što znači da dobijamo odgovor čak i na neprijatne teme. Putovanja koja su organizovali su ciljana i novinarima uvek pruže potrebnu logistiku”

Marko Lakić, ekonosmi novinar dnevnog lista Politika
“Veoma su profesionalni. Uvek dobijem informaciju, ili sugestiju gde mogu da nađem informaciju, što nije čest slučaj. Mogu da ih pozovem u svako doba dana i noći. Ažurni su u slanju e mailova, i tako su opremljeni da odmah mogu da vidim o čemu se radi”